Modele de pozitii pentru pozat

Modelul stă PE Pat, e puțin relaxată, intrigând prin poziția ocupată. Daca ai FATA Rotunda, este indicat sa intorci Capul usor intr-o parte atunci cand faci o Poza. Pentru a Masca un NAS proeminet, penche usor Capul pentru ca profilul sa para mai echilibrat. Modelul e așezat PE o suprafață comodă: iarbă, pământ, nisip. Un genunchi e Lipit de piept, iar Alt picior, îndoiat, stă PE pământ. De asemenea, modelul se poate Juca cu mânile; își poate atinge Capul, părul. Rugați modelul să privească în obiectiv. Atunci Când nu mai știți cum să folosiți mânile în fotografii, le puteți lăsa în Jos, o poziție naturală și evidentă. Același lucru se referă și la picioare, la Corp, în général. Modelul ar trebui să-și Mute grossit CORPULUI doar pe un picior, nu PE ambele, altfel Poza nu va fi destul de balansată.

Modelul se atinge puțin de o suprafață verticală sau înclinată, ca de exemplu, de un perete sau de un COPAC. Pentru o atitudine relaxată şi picioare mai subţiri. Această postură este aproape standard pentru mai toate fotografiile de Street-Style şi nu degeaba. Precum spuneam, “dĂ rău la cameră” Dacă ça fotografiată DIN faţă, Dar Dacă DIN anumite motive nu poţi schimba poziţia, ȋncrucişează uşor picioarele la Decker gambelor – VEI părea mai chic, mai relaxată şi mai sigură PE tine, Dar şi cu mult mai slabă. Modelul ascunde mânile la Spate. Ca utérine apropiat poate fi folosit un perete, un COPAC. De asemenea, puteți folosi un utérine îndepărtat. Poziție relaxantă, prin Sprijinirea de suprafețe verticale. Stâlpi, copaci, perete a casei. Modelul se poate sprijini Atât cu spatele, Cât și cu umărul, mâna sau șoldul. Modelul stă lungit, îl puteți Fotografia de la Decker ochilor sau chiar puțin mai jos. Modelul se uită în sus, poate închide ochii.

Bărbia e puțin ridicată. Mânile pot fi relaxate lângă Corp sau pot servi în calitate de proptea. Picioarele sunt îndoiate în genunchi, iar tălpile, pentru o scenă mai interesantă, pot fi “în AER”, modelul atingând suprafața pe care e lungită doar cu Vârful degetelor. Poziția picioarelor trebuie să fie aleasă cu atenție. Folosiți pantofi cu tocul înalte. Modelul poate zâmbi, se poate Juca cu părul cu una DIN Mâni. Fiți atenți la mesajul transmission prin fotografii, atunci Când folosiți această poziție. Modelul poate folosi în calitate de suport un Pat, o sofa, un divan, un scaun.